Dooplied Jacobikerk

Beste gemeenteleden, familieleden, vrienden en andere betrokkenen,

Omdat we niet allemaal bij de doop aanwezig kunnen zijn en tóch onze betrokkenheid willen tonen, zingen we een lied in dat in de doopdienst afgespeeld zal worden. Het is een meerstemmig lied waarvan je de verschillende stemmen hieronder al even kunt beluisteren. Hier vind je de bladmuziek.

Sopraan (bovenste notenbalk)
Alt (tweede notenbalk)
Tenor (derde notenbalk)
Bas (onderste notenbalk)

Luister de meezingopname die bij jouw stem past op een hoofdtelefoon, zing mee en neem dat op. Dat werkt het beste met een ander apparaat dan waarmee je luistert. Bijvoorbeeld: luister op je laptop, en neem op met de spraakrecorder van je telefoon. Vóór het eerste vers kun je meeneuriën om even te wennen, maar sla dat gerust over als je dat juist moeilijk vindt.

Stuur vervolgens je opname uiterlijk 26 augustus naar koorantaine@viajacobi.nl. Ik maak er dan een virtueel koor van. Stuur, als je wilt, ook een foto mee, dan kunnen alle gezichten in een collage op de beamer getoond worden tijdens de dienst.

Succes! Laat het gerust weten als dingen onduidelijk zijn of niet werken.


Hieronder zie je het lied gezongen worden in eerdere doopdiensten:

Achtergrond

De tekst van het lied is van Willem Barnard (1920-2010). De melodie schreef componist Jaap Geraedts (1924-2003). Hier kun je meer achtergronden lezen bij tekst en melodie.

%d bloggers liken dit: