ViaFestival – ‘Gek van geluk’

Zaterdag 6 april organiseert ViaJacobi een festival rond het thema ‘geluk’. Het festival wil aanzetten tot nadenken over geluk, maar ook allerlei ervaringen bieden die (misschien) gelukkig maken.

Er zijn twee rondes met workshops, en ik zal tweemaal een workshop samen zingen verzorgen. Mijn workshop wil je laten verwonderen over samen zingen in een prachtige akoestiek. Het gaat er dan niet om dat we een moeilijk stuk instuderen, maar dat we leren luisteren en één klank maken.

Voor de ene workshopgroep heb ik een canon geschreven, voor de andere groep een eenvoudig meerstemmig lied. Als het lukt en er genoeg mensen zijn, kunnen we aan het eind van de dag beide groepen samenvoegen. De canon en het meerstemmige lied zijn zo geschreven dat ze in elkaar overvloeien. We zullen ook de ruimte van de kerk benutten, om te ervaren hoe je positie in een gebouw je klank kan maken of breken.

Het ViaFestival is op zaterdag 6 april van 14.00 tot 18.00 uur in de Jacobikerk in Utrecht (St. Jacobsstraat 171). Tickets kosten € 10 euro in de voorverkoop. Aan de deur bedraagt de prijs € 12,50.

Poster ViaFestival

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: