Nocturne

Met dit stuk neem ik afscheid van Utrecht, al kom ik vast terug. Het stuk is opgedragen aan deze stad, en hoe mooi ze is bij (nachtelijke) wandelingen, al moet ik toegeven dat het openingsdeel geïmproviseerd ontstond toen ik even naar Gent uitgeweken was (2017-2018).

De opname heb ik niet zelf ingespeeld, maar is als MIDI-bestand afgespeeld op de Hauptwerk-sampleset van het Mascioni-orgel in Giubiasco (Zwitserland). Foto’s door David Lee (Pixabay), Niek Verlaan (Pixabay), Sander Jeurissen (Unsplash) en Friso Baaij (Unsplash).

Farewell piece for the beautiful city of Utrecht. MIDI-recording of the Mascioni (Giubiasco, Switzerland) Hauptwerk sample set. Photography by David Lee (Pixabay), Niek Verlaan (Pixabay), Sander Jeurissen (Unsplash) en Friso Baaij (Unsplash).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: