Koorantaine

Ik mis het zingen, nu we zo in afzondering leven. Daarom dacht ik: laten we samen blijven zingen, maar dan virtueel. Zo werd Koorantaine geboren. Zingen in Koorantaine betekent: samen zingen, maar in afzondering.

Het liefst wilde ik dat met een meerstemmig lied. Als je je eigen stem opeens in een meerstemmig lied hoort meeklinken, wordt de verwondering het grootst. Groter dan wanneer iedereen dezelfde éénstemmige melodie zingt. En zo kwam ik bij het lied dat ik maakte voor ViaRetraite. En zo bedacht ik om ViaJacobi te betrekken. Zij bleken de behoefte aan saamhorigheid te herkennen en dachten graag mee.

Koorantaine ontstond en jij kunt meedoen! Stuur een video- of audio-opname in. Dat is niet moeilijk. Op de website leggen we uit hoe dat moet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: