Publication: Estampie in ‘Call for Composers’

After my Estampie got a place in Richard McVeigh’s Call for Composers concert, the ball started rolling. Richard decided he wanted to make an edition of all the pieces from his first two Calls for Composers. And now the publication is ready! It has become a varied collection of free and chorale-based works in various degrees of difficulty. You can order the publication here.

Many thanks to Richard McVeigh for all his work for the online organ community, of which the Calls for Composers are only a small part. Very inspiring!

Richard McVeigh introduces and plays Estampie. “The funkiest tuba tune ever written.”

Nadat mijn Estampie een plaats kreeg in het Call for Composers-concert van Richard McVeigh, is de bal verder gaan rollen. Richard besloot een uitgave te willen maken van alle stukken uit zijn beide eerste Calls for Composers. En nu is de uitgave gereed! Het is een gevarieerde collectie geworden met vrije en koraalgebonden werken in verschillende moeilijkheidsgraden. Hier is de uitgave te bestellen.

Veel dank aan Richard McVeigh voor al zijn inzet voor de internationale gemeenschap van orgelliefhebbers. De Calls for Composers zijn slechts een (klein) deel van al zijn activiteiten. Heel inspirerend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: